این سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از سایت فدراسیون جهانی تکواندو، 60 نفر از مربیان پاراتکواندو، به همراه داوران و مسئولان فنی حاضر در بازیهای پارالمپیک توکیو در کارگاه فدراسیون جهانی که به صورت آنلاین برگزار شد، شرکت کردند.
در این کارگاه پیام خانلرخانی و عاطفه کشاورز سرمربیان تیم ملی پاراتکواندو مردان و زنان ایران و حافظ مهدوی داور پارالمپیکی کشورمان نیز حضور داشتند.
پاراتکواندو برای نخستین بار است که در بازیهای پارالمپیک توکیو حضور دارد و در این نشست قوانین مهم این مسابقات برای شرکت کنندگان یادآوری شد. 30 داور (15 مرد – 15 زن) از کشورهای مختلف در این رقابتها به قضاوت میپردازند که همانند المپیک ریو فدراسیون جهانی برای رعایت توازن جنسیتی، تعداد مساوی از زنان و مردان را در بخشهای داوری و سایر مسئولیتهای فنی به این رویداد اعزام میکند.
دکتر چو رییس فدراسیون جهانی تکواندو در این نشست گفت: به 73 ورزشکار از 37 کشور که موفق به کسب سهمیه حضور در بازیهای پارالمپیک توکیو شدهاند و همچنین تنها پناهنده پارالمپیکی از اردوگاه رواندا که که در این رقابتها حضور دارد، تبریک میگویم. متاسفانه افغانستان در این مقطع در بین کشورهای حاضر نیست که برای ورزشکاران و مقامات رسمی ورزشی آنها دعا میکنیم تا در امنیت باشند.
وی در ادامه گفت: فدراسیون جهانی با برگزاری بازیهای عادلانه و استفاده از امکانات فنی روز دنیا در میان فدراسیونهای ورزشی شناخته شده است؛ برای قضاوت در این رقابتها داوران ما از آزمونهای فنی سختی گذر کردهاند که برای ما، خانواده و کشورشان مایه ی افتخار است. وظیفه شما داوران کاملا ساده است، بهترین قضاوتها را انجام دهید و سعی در حذف خطاهای انسانی داشته باشید. بیشترمطالعه کنید و از لحاظ ذهنی، جسمی و احساسی باید کاملا آماده شوید. برای مربیان نیز که ورزشکاران خود را برای رسیدن به بالاترین حد آمادگی تمرین میدهند، آرزوی موفقیت دارم.
"شکیر چلبات"نماینده ی فنی رقابتهای پاراتکواندو نیز در مورد مسائل خاص این بازیها شامل قوانین رعایت پروتکلهای کووید 19 صحبت کرد؛ همچنین به قانون مداری، مسئولیتها و اخلاق مداری در رقابتها اشاره کرد.
"عثمان دلدار" دبیر کمیته پاراتکواندو در مورد مراحل رقابتها و "دیوید یئونگ" رییس کمیته ی پزشکی در مورد مقدمات پزشکی صحبت کرد؛ در ادامه نیز کارگاه بصورت پرسش و پاسخ پیگیری شد.
حضور پاراتکواندو در بازیهای پارالمپیک، آرزویی 12 ساله بود که بالاخره با تلاشهای فدراسیون جهانی تکواندو و بعد از رقابتهای قهرمانی جهان 2009 – باکو به وقوع پیوسته است.
اخبار ، تصاویر ، ویدئو و اطلاعیه های ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید